5 redenen om plissé hordeuren aan te brengen

Om het meeste uit uw huis te halen, wilt u gebruik maken van elk deel ervan. Dit betekent dat het maken van elke ruimte zo comfortabel als het kan zijn.

Voor huiseigenaren op zoek naar de buitenlucht binnen te brengen, het installeren van schermen is een must. Screens stellen u in staat om te profiteren van natuurlijke briesjes, natuurlijk licht, frisse lucht, schilderachtige uitzichten en energie-efficiëntie. Ze kunnen veiligheid en beveiliging bieden en ongewenste insecten uit uw huis houden.

Als vuistregel zijn er twee soorten horren die u in uw huis kunt installeren. Veiligheidsschermen zijn ontworpen met bescherming in het achterhoofd en zijn gemaakt van stevige materialen die een afschrikmiddel zijn voor dieven. De dikte en de hoek van het gaas maakt veiligheidsschermen niet alleen veilig, maar maakt het ook moeilijker voor voorbijgangers om in uw woning te kijken. U hebt een ononderbroken uitzicht naar buiten en profiteert van de frisse lucht, maar uw privacy is maximaal.

Vliegenhorren zijn uitsluitend ontworpen om insecten uit uw woning te houden, maar ook zij hebben een groot aantal voordelen. Vliegenhorren houden niet alleen ongedierte en insecten buiten, maar helpen ook om rommel buiten te houden (geen bladeren meer op een winderige dag!) en ze kunnen ook bijdragen aan de esthetiek van uw huis.

Tip: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/

Oprolbare en plissé vliegenhorren combineren functie met stijl, en hebben als bijkomend voordeel dat ze discreet zijn in uw huis. Dit lijkt de beste optie voor wie de designelementen van zijn huis wil behouden en toch wil genieten van de voordelen die horren bieden.

Lees tip:  Een woning huren voor starters: wat jij allemaal in huis moet halen!

Als u overweegt de investering van schermen in uw huis, zijn er een ton van de redenen waarom je zou moeten gaan voor het. Hier zijn die redenen in een beetje meer detail…

Ongediertebestrijding

Het meest voor de hand liggende voordeel van vliegenhorren en beveiligingsschermen is dat ze vliegen, muggen en al het andere ongewenste ongedierte buiten de deur houden. Dit is vooral belangrijk in de warmere maanden, wanneer u wilt profiteren van de natuurlijke briesjes, maar dat niet kunt omdat dit ongedierte dan op zijn hoogtepunt is.

De horren zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en stijlen en kunnen op maat worden gemaakt om hele gebieden af te sluiten, zodat u achterover kunt leunen en u geen zorgen hoeft te maken over ongedierte. Horren zijn geschikt voor alle soorten raam- en deuropeningen en kunnen worden bevestigd, handmatig omlaag of overdwars worden getrokken, of zelfs worden geautomatiseerd voor wanneer u uw huis openstelt.

Beveiliging en veiligheid

Als u graag uw voordeur of terrasdeuren de meeste tijd open laat staan, bieden veiligheidsschermen u gemoedsrust en bescherming. Beveiligings- en veiligheidsschermen zijn zeer moeilijk te kraken en voegen een extra verdedigingslaag toe tegen een mogelijke inbraak of woninginbraak. Veiligheidsschermen doen geen afbreuk aan uw voordeur, architectuur of uitzicht, maar fungeren als een eerste verdedigingslinie voor huiseigenaren, waardoor u veel regelmatiger de buitenlucht naar binnen kunt halen.

Meer licht

Ramen en deuren zijn twee van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de hoeveelheid natuurlijk licht die uw huis binnenkomt. Daarom moeten ze schoon en open worden gehouden wanneer dat mogelijk is. Oprolbare screens zijn de perfecte oplossing voor het openen van deuren en ramen en ze helpen u een groter gevoel van ruimte te creëren.

Lees tip:  Het bestellen van meubels op maat

Energie-efficiëntie

Oprolbare screens zijn een uitzichtvriendelijke manier om energieverspilling in uw huis te verminderen en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren. Screens stimuleren ‘groen’ gedrag, waardoor u het huis open kunt stellen en minder afhankelijk bent van mechanische koeling of verwarming. Screens zorgen ook voor extra schaduw en UV-weerstand tijdens warme seizoenen en voegen een zekere mate van privacy toe.

Uitgelicht: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/plisse-hordeur-op-maat/

Maximaliseer het uitzicht

Intrekbare screens zijn de perfecte manier om uw binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar over te laten lopen. Door gebruik te maken van zwart roestvrij staal of zwart vliegengaas, bent u verzekerd van de beste zichtbaarheid.

Vroeger waren huiseigenaren misschien terughoudend met het installeren van schermen uit angst dat ze het zicht zouden belemmeren, maar met de moderne systemen behoort deze angst tot het verleden. Voor wie niet altijd schermen wil, zijn er intrekbare en plissésystemen, waarmee u schermen alleen gebruikt wanneer dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *