vuihuizen

Aan deze verhuistips heb je iets

Ga je binnenkort ook verhuizen? Dan ga je hier zeker wat aan hebben! Waar ga je wat aan hebben? Aan deze verhuistips natuurlijk! In dit artikel bespreek ik verhuistips met je, zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen.

Tips & tricks

Hieronder lees je een aantal handige tips en tricks, zodat jij zeker weten klaar bent voor de verhuizing.

Verhuis volume

Het is verstandig om je verhuis volume zo ongeveer te weten, omdat je daardoor ook weet hoeveel verhuisdozen je nodig zult hebben. Als je via Hollandmovers een verhuisbedrijf hebt uitgekozen, is het ook handig dat je het aantal kuub (m³) weet. Het verhuurbedrijf kan hierdoor namelijk inschatten hoeveel verhuizers moeten worden ingezet en hoe groot de verhuiswagen ongeveer moet zijn.

Regel de administratieve zaken

Natuurlijk zijn er ook een aantal administratieve zaken die je moet regelen bij de verhuizing. Zo moet je je onder andere inschrijven bij de nieuwe gemeente, de adreswijzigingen doorgeven bij belangrijke instanties etc.

Meet je meubilair op

Vergeet je meubilair niet op te meten! Het zo heel erg vervelend zijn als je er tijdens de verhuizing achter komt dat jouw bankstel eigenlijk niet door de deur past. Ook in dit geval geldt: meten is weten.

Regel verhuisdozen

Het is wel fijn als je verhuisdozen ter beschikking hebt bij de verhuizing, nietwaar? Je kunt deze kopen, maar ook lenen. Daarnaast is er ook een kans dat het verhuisbedrijf de verhuisdozen beschikbaar stelt voor de verhuizing. Als je bijvoorbeeld verhuist naar Utrecht, vraag dan aan verhuisbedrijf Utrecht naar de mogelijkheden wat betreft verhuisdozen. Je kunt ook op diverse online websites verhuisdozen aanschaffen of ga eens langs bij de supermarkt, wie weet hebben ze nog wat oude dozen op voorraad.

Lees tip:  Dit is wat jij moet weten over de bijzettafel

Neem afstand van oude, ongebruikte spullen

Als laatste kun je de verhuizing ook goed gebruiken om afstand te nemen van spullen die je eigenlijk toch nooit gebruikt. Probeer de spullen te verzamelen en kijk of je hier een ander blij mee kan maken. Een frisse start zonder oude meuk en ook nog eens minder sjouwwerk. Misschien is verhuizen toch niet zo erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *