De 3 nieuwste trends in horeca interieur

De horeca industrie verandert voortdurend. Tussen technologische vooruitgangen en verschuivingen in culturele voorkeuren kan het moeilijk zijn om de laatste trends bij te houden. Wij, van Van Aagten Projectrealisatie, hebben de 3 nieuwste en meest opvallende trends in de horeca inrichting hieronder voor u samengevat.

Open keukens

In de horeca groeit het wantrouwen tussen consumenten en de producten of diensten die ze consumeren steeds meer. Gasten analyseren ingrediënten en bereidingsmethoden met meer aandacht dan ooit tevoren. In een poging om vertrouwen op te bouwen en transparantie te tonen, hebben veel restaurants open keukens in hun interieur verwerkt om restaurantbezoekers een blik in de keuken te geven. Open keukens laten gasten niet alleen zien hoe hun eten wordt bereid, maar bieden ook een vorm van entertainment en nemen hen mee in de bereidingservaring.

Warme kleuren

Grijze en witte basiskleuren domineren al enige tijd in de wereld van het interieurontwerp, maar grijs en wit beginnen over te gaan naar bruin en warmere tinten zoals donker oranje en goudgeel. Warmere kleurenpaletten zijn uitnodigender en in vele psychologische onderzoeken is aangetoond dat ze de hartslag en opwinding verhogen, wat op zijn beurt de honger zal stimuleren. Natuurlijke, aardse tinten helpen gasten te laten ontspannen en te genieten van de sfeer om hen heen.

Maximalistisch Mix & Match

Nee, niet de minimalistische trend, maar de maximalistische trend wordt steeds populairder, om de minimalistische, rustieke look die de afgelopen jaren heeft geregeerd te contrasteren. Maximalisme vervangt witte muren door verzadigde kleuren, gedurfde patronen en excentrieke afwerkingen om een ​​gevoel van knusheid en overdaad te creëren. Een veelvoorkomend thema in maximalistisch design is het combineren van antieke elementen met modern meubilair voor een unieke gelaagde look en een smaakvol interieur. U kunt deze trend in uw ruimte opnemen door tafels en stoelen te vinden met hetzelfde kleurenschema, maar met een verschillende stijl.

Lees tip:  Waar moet je rekening mee houden als je een Bed Roosendaal wilt gaan aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *