De kenmerken van een goedkope kleine keuken

Niet iedereen heeft de ruimte om een gigantische keuken te plaatsen. Maar ook mensen met een beperkte ruimte kunnen genieten van een droomkeuken. Door op zoek te gaan naar een kleine keuken. Een nadeel van kleine keukens is dat ze ontzettend prijzig kunnen zijn, omdat er vaak voor ruimtebesparende oplossingen wordt gekozen. Deze oplossingen zijn enorm gebruiksvriendelijk, maar kosten ook een flinke duit. Toch hoeft een kleine keuken niet vreselijk duur te zijn. In onze blog vertellen we meer over de goedkope kleine keuken.

Goedkope kleine keuken van spaanplaat en MDF

Het skelet van een goedkope kleine keuken bestaat doorgaans uit spaanplaat en MDF. Het skelet is ook niet zichtbaar en hoeft dus ook niet van dure materialen gemaakt te worden. Het idee dat je een massief houten keuken hebt is aantrekkelijk, maar spaanplaat en MDF is kwalitatief goed en gaat ook lang mee. Waarom zou je hier dan onnodig veel euro’s aan besteden als het ook goedkoper kan?

De afwerking van een goedkope kleine keuken

Natuurlijk moeten de panelen van de kastjes en de keukenlades wel mooi en naar je smaak zijn, maar hier heb je voldoende keuze in. Je kunt al enorm op de kosten besparen door te kiezen voor een matte afwerking in plaats van een afwerking in hoogglans. En een matte afwerking is per definitie niet minder mooi of slechter. Uiteraard ligt dat ook wel een beetje aan je persoonlijke smaak. Uiteraard zijn oplossingen, zoals softmotion op de deuren en keukenlades ook prijziger. De grote vraag is of je hier extra euro’s aan wilt besteden. 

Lees tip:  Creëer de perfecte jongenskamer met hoogslapers van Meubelzone.nl

Kunststof keukenblad of een blad van fineer

Het keukenblad is misschien wel het duurste onderdeel van een keuken. Zeker wanneer je een keukenblad van graniet of composiet wilt laten monteren. Het voordeel is dat deze bladen wel goedkoper zijn in kleine keukens dan in grote keuken, omdat je veel minder materiaal nodig hebt. Wil je echt kosten besparen? Dan kun je het beste kiezen voor een blad van kunststof of van fineer. Dat net zo mooi en kwalitatief goed is! 

Spoelbak voor goedkope kleine keuken

Wanneer je in een goedkope kleine keuken een spoelbak wilt laten monteren heb je ook enorm veel keuze uit verschillende soorten spoelbakken. Een geëmailleerd plaatstaal of keramische spoelbak is natuurlijk mooi, maar ontzettend prijzig en ook nog eens gevoelig voor warmte, krassen en andere beschadigingen. Door te kiezen voor een spoelbak van inox, roestvrij staal of kunststof kun je prijs flink laten zakken. Terwijl je hierbij ook nog steeds genoeg keuze hebt in verschillende formaten en kleuren.

Goedkope kleine keukens bij Keukendepot

Bij Keukendepot vind je een groot assortiment in goedkope keukens. Daaronder de kleine goedkope keuken die je in verschillende uitvoeringen kunt bestellen. Keukendepot zet zich al jaren in om klanten te voorzien van mooie keukens tegen de beste prijzen. Wij hebben niet alleen een groot assortiment, maar door onze expertise zijn wij ook in staat om keukens goedkoop in te kopen en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen.  Kleine keukens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt via de website jouw droomkeuken naar eigen wens ontwerpen. Wil je liever advies en heb je hulp nodig om je goedkope kleine keuken te bestellen? Neem dan contact met ons op!

Lees tip:  Tips om je horeca keuken in te richten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *