huisjesbed

De leuke uitstraling van het unieke huisjesbed

Het huisjesbed is een geweldige aankoop als bed voor jouw lieve kind. Naarmate ze groter worden, hebben ze een groter bed nodig om lekker in te slapen. Rond deze leeftijd beginnen ze ook steeds meer een mening voor stijl te ontwikkelen, waardoor je ook wilt dat ze zich op hun gemak voelen met de stijl van hun slaapkamer. Om te zorgen dat ze helemaal enthousiast worden om ’s avonds naar bed te gaan of om tussendoor te spelen in de slaapkamer, kies je voor het geweldige huisjesbed. Dit bed is gemaakt van hout en beschikt over een minimalistisch frame wat geïnspireerd is op de vorm van een huisje.

Een huisjesbed voor de slaapkamer

Een huisjesbed voor in de slaapkamer. Ondanks dat de naam al een beetje verklapt wat je kan verwachten, is het nog steeds een leuke verrassing om te zien wat het daadwerkelijk is. Het huisjesbed zorgt ervoor dat jouw kind een heerlijk bed heeft om in te slapen en ook een heerlijke sfeer krijgt in de slaapkamer om in te spelen. Doordat het bed laag is en voorzien is van een minimalistisch frame in de vorm van een huis, kan je het bed knus aankleden. Ideaal dus voor de avonden dat je even bij ze in bed kruipt om een verhaaltje voor te lezen voor het slapengaan. Bij PETIT PUK kan je terecht voor het kopen van zulke leuke bedden. Op de webshop zijn veel verschillende modellen te vinden. Van extreem minimalistisch tot met meer details, ze hebben het allemaal.

Lees tip:  De meest geschikte raamdecoratie voor je dakraam

Een creatief uiterlijk

Kinderen houden ervan om creatief bezig te zijn. Tijdens het spelen zijn ze druk bezig met het verzinnen van verschillende avonturen. Een kamer die past bij deze creatieve geest is daarom essentieel. Met behulp van het huisjesbed krijgt de kamer van jouw lieve kind gelijk een uniek en knus uiterlijk. Doordat het bed een frame heeft in de vorm van een huisje, heb jij de mogelijkheid om het bed te versieren met verschillende lichtjes, slingers of ander speelgoed. Jouw kind zal helemaal dol zijn op de slaapkamer en zal met alle liefde naar bed gaan. In de avond kan je de lampjes voor het slapengaan aan doen zodat je nog een beetje licht hebt om een verhaal voor te lezen. Het huisjesbed zorgt ervoor dat jij Quality time met jouw kind kan doorbrengen.

De Scandinavische look

De Scandinavische look is een van de stijlen die sinds de laatste jaren niet meer weg te denken zijn in het interieur. Vooral in de speel- en slaapkamer van jouw kind past de scandinavische look perfect. Dit komt omdat het een speels en minimalistisch uiterlijk heeft. Door te kiezen voor lichte kleuren en natuurlijke materialen oogt de ruimte een stuk minder rommelig, terwijl jouw kind nog steeds geniet van een kamer vol met spelmateriaal, kleuren en texturen om geïnspireerd mee te raken. Het houten huisjesbed is daarnaast ook een bed wat tijdloos is. Het simpele ontwerp kan je blijven bewaren voor de mogelijke kleinkinderen in de toekomst. Zo blijft het huisjesbed de investering dubbel en dwars waard.

Lees tip:  Wat is een steigerpijp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *