De leukste cadeaus voor je vrienden met huisdieren

Elk jaar weer een cadeau bedenken kan soms best lastig zijn. Heb je geen idee wat je nu weer cadeau moet geven en heeft jouw vriend(in) een huisdier? Laat je dan inspireren door dit artikel. In dit artikel lees je de leukste cadeaus voor jouw vrienden met huisdieren. 

Knuffel van het huisdier 

Via verschillende websites kan je een knuffel van een huisdier laten maken. Je kunt ook een kussen maken met de opdruk van een foto van een huisdier. Hierbij kan je een normaal formaat kiezen of een kussen in de vorm van een huisdier. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Dit cadeau is ook leuk voor vrienden met kinderen. Als je een groot budget hebt kan je een Cuddle Clone cadeau geven. Deze knuffel wordt helemaal in de vorm van het huisdier gemaakt. Hierdoor lijkt de knuffel bijna levensecht. De knuffel kan gemaakt worden van alle soorten huisdieren, zoals katten, honden, konijnen en paarden. De knuffel wordt handmatig gemaakt. Dit kost ook wel wat. Een deel van de opbrengst gaat naar asielen. 

Fotoshoot met het huisdier

Waarschijnlijk heeft je vriend(in) al heel veel foto’s van hun huisdier. Een professionele foto is echter net iets mooier. Je kunt een fotoshoot cadeau geven van het huisdier alleen of van je vriend(in) met het huisdier. Je hebt hierbij de keuze om een fotoshoot cadeau te geven op een locatie of bij je vriend(in) thuis. In het eigen huis de fotoshoot organiseren is voor onder andere katten fijner. Die kunnen erg onrustig worden van reizen en zijn op een andere plek. Honden hebben hier meestal minder moeite mee. Er zijn verschillende speciale dierenfotografen die erg geduldig zijn en bij mensen thuis fotograferen. 

Lees tip:  Melkbus carbid Nederland

Schilderij van het huisdier

Als een fotoshoot te druk of te onhandig is, kan je ook kiezen voor een schilderij. Er is veel keuze qua schilderijen. Met een klein budget kan je al een leuk schilderij kopen. Hiervoor heb je wel een foto nodig van het huisdier. Als je dit niet hebt of je wilt liever dat je vriend(in) zelf een foto kiest kan je bij sommige aanbieders een cadeaubon kopen. Je kunt onder andere kiezen uit een huisdierportret van waterverf, potlood of een realistisch huisdier portret in bijvoorbeeld het thema adel. Deze schilderijen zijn gemaakt met behulp van de computer. Als je een groter budget hebt kan je een met de hand gemaakt schilderij laten maken. 

Als je zelf creatief bent kan je ook zelf een schilderij maken. Je hebt dan alleen een doek nodig en verf. Bijvoorbeeld een schilderij van acrylverf is erg mooi. Goede Acrylverf bestellen doe je bij de website Verfze.nl. Dit is ook een goede website als je laat bent met je cadeau. Je hebt de verf namelijk de volgende werkdag in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *