Dekbedovertrek online

De Witte Lietaer dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken hebben als doel vuil en vocht tegen te houden, zodat dat niet op je dekbedovertrek terecht komt. Maar een dekbedovertrek moet ook prettig zijn om onder te slapen. Een andere eigenschap van een dekbedovertrek is, dat het decoratief moet zijn. De Witte Lier dekbedovertrekken voldoen aan die eisen. Ze zijn verkrijgbaar in vele dessins, kwaliteiten en voldoen aan allerlei persoonlijke slaap eisen, die afhangen van het seizoen waarin ze gebruikt worden. Als je zo’n dekbedovertrek aanschaft ben je vele jaren verzekerd van een fraaie slaapkamer en comfort tijdens de nacht.

Gebruikte materialen

Het basismateriaal van De Witte Lietaer dekbedovertrekken is katoen. Door dat te verrijken met andere materialen en door verschillende weeftechnieken te gebruiken kunnen de eigenschappen van de verschillende producten sterk uiteen lopen. In de zomermaanden kun je het beste een dekbedovertrek gebruiken van katoen met percale katoen. Dat is katoen met een fijner garen. Het overtrek voelt daardoor gladder aan en krijgt een fijne verkoelende structuur. Het effect is, dat je het in de nacht minder warm hebt. In wat koelere voor- en najaarsnachten wordt een dekbedovertrek met een satijnweving aanbevolen. Zo’n overtrek heeft een fraaie glans en voel heel zacht aan.

Dekbedovertrekken voor de winter

Het materiaal dat voor de wat koudere maanden erg geschikt is als dekbedovertrek is een katoen dat is opgeruwd. Dat wordt flanel genoemd en het is lekker warm, doordat er een donzig laagje is ontstaan. Als je onder zo’n dekbed kruipt heb je het bijna meteen lekker warm. Door de eigenschappen van katoen wordt eventueel vocht meteen afgevoerd. Ook door de bijzondere constructie van de Witte Lietaer dekbedovertrekken krijg je het minder snel koud. Het overtrek wordt vastgezet met een instopstrook in de vorm van een flessenhals. Dat voorkomt dat het overtrek weg kan glijden, maar je kan het nog wel lekker instoppen.

Lees tip:  Producten die niet in de tuin kunnen ontbreken

Design van De Witte Lietaer dekbedovertrekken

Aan designs voor de dekbedovertrekken is er geen gebrek. Je kunt kiezen uit honderden verschillende designs, variërend uit prints uit de natuur of dieren tot abstracte ontwerpen. Wie graag een effen gekleurd dekbedovertrek wil heeft wat betreft de kleuren een ruime keus. Als je kiest voor een dekbedovertrek met een print is die alleen aan de bovenzijde te zien. Aan de onderzijde bestaat het dekbedovertrek uit een bij de print passende effen kleur. Wie dat wil kan die effen kleur natuurlijk ook aan de bovenzijde leggen.

Koop deze dekbedovertrekken voordelig via https://www.bedshop.nl/!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *