witte kantoorstoelen

Dit is waarom witte kantoorstoelen voor een moderne uitstraling zorgen

De kleur in een kantoor heeft grote invloed op je humeur, creativiteit en productiviteit. Verschillende kleuren hebben verschillende effecten. Kleuren bepalen namelijk hoe je je voelt en kunnen je beïnvloeden, zo ook op kantoor. Kleuren roepen namelijk associaties op. Als je de juiste kleuren gebruikt voor je Kantoormeubilair, dan kun je ervoor zorgen dat werknemers met meer plezier naar hun werk gaan en productiever worden. Kleur draait niet alleen om de muren, maar ook het meubilair, de vloer en de decoratie. Wil je weten over welk effect een bepaalde kleur heeft, zoals bijvoorbeeld witte kantoorstoelen? Lees er meer over in deze blog!

Rood en oranje

Witte kantoorstoelen zorgen ervoor dat je je beter kunt concentreren. Toch kun je met rood of oranje kantoormeubilair een heel ander effect bereiken. Rood is namelijk de kleur van emotie en passie. Het heeft een prikkelende invloed ne stimuleert onder andere de bloedsomloop en hartslag. Rode muren in een kantoor zijn niet altijd een goede combinatie, want het kan het effect hebben dat de muren op je afkomen. Maar als je voor je werk moet onderhandelen of verkopen, dan zijn rode accenten een goede optie. Oranje is de kleur van positiviteit, en het is een kleur waar creatieve mensen erg blij van worden. Van oranje wordt je productief en vrolijk. Het heeft een heel ander effect dan bijvoorbeeld witte kantoorstoelen, waar je vooral rustig van wordt.

Groen en blauw

Groen is een rustgevende kleur die erg stress verlagend werkt. Met groen kun je de natuur in je kantoor halen en krijg je meer verkoeling. Groen ontspant je ogen en is de perfecte kleur als je veel precisiewerk doet. Blauw is een kleur die de concentratie bevordert en een rustgevend effect heeft. Zowel groen en blauw zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen. Als je een baan hebt die concentratie vereist, dan zijn groen en blauw de beste opties voor jou.

Lees tip:  5 redenen om plissé hordeuren aan te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *