goedkoop je interieur vernieuwen

Drie tips om snel en goedkoop je interieur te vernieuwen

Ben jij toe aan wat nieuws in je interieur, maar heb je geen zin om daar bakken met geld aan uit te geven, of zijn je oude meubels ook simpelweg nog niet toe aan vervanging? Er zijn gelukkig genoeg andere opties om makkelijk en voordelig een nieuwe look te geven aan je interieur. In deze blog zetten wij een aantal tips voor je op een rijtje zodat jij met een klein budget dit kan waarmaken.

Interieurfolies

Zijn je huidige meubels nog in een goede staat en dus nog niet aan vervanging toe, maar ben je ze misschien wel een beetje zat? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels te wrappen met interieurfolie. Interieurfolie kun je kopen in allerlei verschillende kleuren en patronen, waardoor je dus iets kan kiezen waarmee je een compleet nieuwe sfeer in je interieur brengt. Beplak je tafel bijvoorbeeld met marmer folie, of wrap je keukenkastjes met een kleurtje. Een makkelijke, snelle en relatief goedkope manier om iets een compleet nieuw uiterlijk te geven.

Bezoek de kringloop

Heb je een klein budget, maar wil je echt wel wat nieuwe meubels? Ga dan eens naar de plaatselijke kringloop winkel. Je hebt hier vaak prima meubels voor een lage prijs. Focus je vooral op meubels zoals tafels, kastjes en andere makkelijk schoon te maken meubels. Een oude stoffige bank laat je misschien liever links liggen. Als je een leuk tafeltje ziet, maar de kleur is niet helemaal jouw ding, kun je de tafel ook heel gemakkelijk schuren en overschilderen, of beplakken met interieurfolie! Op deze manier hoeft een nieuwe tafel niet meer dan €50 te kosten.

Lees tip:  Drie redenen om voor verhuizen Amsterdam een bedrijf in te schakelen

Wissel accessoires

Heb je veel kleinere accessoires of kleinere meubeltjes zoals bijzettafeltjes en krukjes in je woning staan? Denk er dan eens over na om deze om te wisselen. Haal bijvoorbeeld tafeltjes uit je slaapkamer naar de woonkamer en andersom, mits dit mogelijk is. Ook vazen, potten en andere accessoires kun je gemakkelijk veranderen, waardoor je toch een nieuwe sfeer kan geven aan een ruimte. Daarnaast kun je ook voor weinig geld vaak al wat nieuwe accessoires kopen bij budget winkels.

Al met al genoeg opties om met een klein budget je interieur een beetje te vernieuwen. Bovendien zijn bovenstaande tips gemakkelijk uit te voeren en heb je vaak nauwelijks gereedschap hiervoor nodig, en je hoeft ook niet handig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *