Duik in toffe woonstijlen en opties voor je interieur

Een sfeervolle inrichting is belangrijk voor fijn wonen. Soms is het niet vanzelfsprekend om een inrichting vorm te geven. We denken graag met je mee. Het kan helpen om te beginnen bij een woonstijl kiezen. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het fijnst vindt en wat het beste bij je past is een goede eerste stap. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste benodigdheden om je inrichting verder af te maken. Doe hieronder meer inspiratie op.

Maak van jouw huis een mooie plek

Er zijn een heel aantal woonstijlen gaaf, van klassiek tot aan Scandinavisch. Je smaak volgen is niet altijd snel gedaan, af en toe kan je verdwalen in de vele mogelijkheden. We bespreken een aantal van onze top woonstijlen om je te helpen een keuze te maken. Om te beginnen is de landelijke woonstijl heel erg leuk. Deze stijl heeft namelijk krachtige vormen. Opvolgend bevat de industriële woonstijl een moderne uitstraling, waar we ook van genieten. Als laatste is een vintage woonstijl leuk als je van oldschool stijlen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je woonkamer prachtig maken. Wanneer je weet welke stijl je wilt, is het tijd om er invulling aan te geven. Koop de gaafste spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl. Een inrichting die bij je past vindt je meestal door je eigen smaak te volgen.

Verlichting in de keuken

Hoezo is de keuze voor een bepaalde verlichting boven de eettafel nou zo doorslaggevend? Eén woord: sfeer. Een eethoek is vanzelfsprekend niet volledig zonder de juiste verlichting. Zeker nabij de tafel moet genoeg verlichting beschikbaar zijn. Dit is per slot van rekening de plek waar we eten, studeren en aangename avonden met familie beleven. Ga je andere verlichting voor je keuken aanschaffen? Houd dan rekening met de opstelling, het type licht en de hoeveelheid licht. Aarzel je welk licht het beste bij jouw wensen past? Vraag dan in ieder geval vakkundig advies.

Lees tip:  Waterontkalker voor zachter water

Vintage en Retro – Een geweldige interieurcombinatie.

De trend van het moment: Vintage en Retro. Houd jij van een sfeervol en warm interieur? Dan is de combinatie retro en vintage aan te raden voor jou. Retro typeert zich door de plezierige look en de verschillende vormgeving. Vintage is een stijl met dapperheid. Het kan heel levendig zijn, maar dit is niet nodig. Wel zijn er typische kleuren die Vintage kenmerken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast hoort een scheurtje ook bij Vintage. Geef kleding en producten een tweedemogelijkheid en geef er zelf een leuke touch aan. Een ideale samenstelling tussen verleden en heden!

Op de website www.fanvanwonen.nl vindt je de nieuwste woonstijlen en woontips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *