rolgordijnen

Duo rolgordijnen: favoriet om deze 5 redenen

Duo rolgordijnen van Poweredblinds zijn anno 2021 erg hip aangezien ze sfeer en diepte aanbrengen in een ruimte. Misschien heb je net een nieuwe woning die nog voorzien moet worden van raamdecoratie en er momenteel erg saai uitziet. Overweeg het dan om duo rolgordijnen aan te schaffen. Met een paar simpele tips kun je jouw woning al heel erg opfrissen en aantrekkelijker aantreden. In deze blog lees je vijf redenen om waarom duo gordijnen zo gehyped worden.

Duo rolgordijnen zijn innovatief en uniek

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van jaloezieën en klassieke gordijnen. Misschien heb je ze zelfs in je huis gehad. Deze raamdecoratie gaat lang mee, maar perfect zijn ze niet. duo rolgordijnen hebben meer voordelen dan de andere twee opties. Rolgordijnen hebben namelijk twee stoffen die over elkaar heen geschoven worden waardoor je zelf in één beweging kunt bepalen hoeveel licht of duisternis je in je huis wilt. Dit komt door de verduisterende stof die gecombineerd wordt met licht doorlatende stof. Overdag heb je dus licht, terwijl je ’s avonds een knusse sfeer hebt en meer privacy hebt dan met andere raamdecoratie.

Onderhoudsvriendelijk, interieurvriendelijk en vele mogelijkheden

Duo rolgordijnen zijn interieurvriendelijk en passen overal bij, als je ze maar in de juiste kleur kiest. Je hebt duo rolgordijnen in alle soorten en maten, waardoor er altijd eentje bijzit die in jouw interieur past. Verder vereisen ze niet veel onderhoud: ze zijn gemaakt van polyester waardoor je ze makkelijk stofvrij kunt maken met een doek. Ze hoeven dus niet uitgewassen geworden of schoongemaakt te worden met een natte doek. Tenslotte bieden duo rolgordijnen vele mogelijkheden. Je kunt zelf bepalen of je ze op het kozijn ophangt of niet en hoeveel lichtinval je in je woning wilt. Verder hebben duo rolgordijnen een verduisterende stof, waardoor je geen reflectie van buiten op je smartphone of tv hebt. 

Lees tip:  Inrichten van een kleine keuken: Tips en Tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *