diamond painting eigen foto bestellen

Een diamond painting eigen foto bestellen? Dat doe je natuurlijk online

Een diamond painting eigen foto bestellen is gemakkelijker dan ooit. Je zoekt een goede webwinkel op, geeft je fotobestand door en zij maken een canvas voor je. Als je nog niet bekend bent met diamond painting, dan is dit een hobby die niet aan je voorbij mag gaan. Nederland is momenteel massaal aan de diamond paintings en daar lijkt eerst nog geen verandering in te komen. Door een diamond painting eigen foto te bestellen doe je dus niet alleen mee aan deze rage, je maakt ook een uniek en persoonlijk kunstwerk waarmee je een belangrijke gebeurtenis voor goed vast kunt leggen. 

Een diamond painting eigen foto bestellen online

Heb je een foto gevonden die je wilt laten omzetten in een canvas, dan is een diamond painting eigen foto bestellen kinderspel. Je zoekt een professionele webwinkel die diamond paintings verkoopt, je geeft aan hoe groot je je canvas wilt hebben en welke vorm (een 3 luik of een 5 luik is bijvoorbeeld ook mogelijk). Daarna laad je je eigen foto in en zorgt de specialist ervoor dat er een mooi canvas van gemaakt wordt. Het enige wat je dan nog moet doen is wachten tot je kant en klare pakket bij je wordt afgeleverd.

Wat is diamond painting?

Het is goed mogelijk dat je nog niet bekend bent met diamond painting, maar als hobbyist kun je er eigenlijk niet meer omheen. Je krijgt een aantal steentjes in verschillende kleuren en deze hebben een nummer. Vervolgens plak je de steentjes met een bepaald nummer op de corresponderende vakjes op je canvas. Je kunt het zien als schilderen met diamantjes, in plaats van schilderen met verf. Als je alle vakjes gevuld hebt is er een schilderij ontstaan. En ga je een diamond painting eigen foto bestellen, dan is dit dus een schilderij met een gebeurtenis uit jouw leven.

Lees tip:  Een extra appeltje voor de dorst? Deze vergelijking(en) zijn het zeker waard!

De benodigdheden

Het diamond painting eigen foto bestellen is slechts het begin van je diamond painting avontuur. Je hebt een aantal dingen nodig om te beginnen, zoals een canvas, de steentjes, een pincet, een pennetje en lijm of wax. Als het goed is wordt dit allemaal in je pakket geleverd als je je diamond painting eigen foto bestellen gaat, maar het is geen slecht idee om dit toch nog even te controleren. Met deze gereedschappen in de aanslag kun jij je ook aan diamond painting wagen en zal je merken dat je al gauw niet meer terug wilt.

Enkele tips voor beginners

Ben jij een diamond painting beginner en wil je een diamond painting eigen foto bestellen, dan kun je de volgende tips vast goed gebruiken. 

  • Terwijl je je diamond painting eigen foto bestellen gaat bij een webwinkel, kun je ook allerlei accessoires aanschaffen. Gebruik een eierdoos als sorteerdoos en je bespaart geld.
  • Als je je canvas uit de doos haalt dan zal deze opgerold zitten en krom zijn. Pak een grote snijplank of een ander bord en plak je diamond painting hier op. Je kunt dan direct beginnen.

Een diamond painting eigen foto bestellen kan al voor weinig geld en daar houd je dan een onbetaalbaar schilderij aan over.

Kijk vandaag nog op Diamondpaintingwinkel.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *