Een toilet kiezen

Het wordt weer eens tijd om een nieuwe toilet te installeren en je kunt hier dus de kans nemen om een meer moderne toilet uit te kiezen. Of misschien zou je liever net zo een toilet als je vorige willen en heb je liever geen nieuw soort toilet die je vaak bij restaurants tegenkomt. Sanispecials heeft beide in voorraad en het ligt aan jou om ze door te nemen en datgene te kiezen die je beter vindt.

Laten we eerst even naar de staande toilet kijken. Een ieder kent het en het is nog steeds een populaire keus. Een staand toilet is alvast veel steviger dan een hangend toilet. Verder zien we dat de installatiekosten van dit toilet veel minder, omdat men niet veel vraagt bij het installeren ervan. Als je voorheen al een staande toilet gehad hebt, dan is het beter om weer voor zo een model te kiezen. Dat komt omdat je afvoer al in de vloer zit. Als je een staande toilet gaat nemen, moet de hele vloer vervangen worden.

Dan hebben we de hangend toilet die steeds populairder aan het worden is en die vele mensen liever hebben dan een staande toilet. Ze worden ook wel hangcloset, wandcloset, wandtoilet, enz. genoemd. Vele mensen nemen liever zo een hangtoilet, omdat die gemakkelijker schoon te maken zijn. Bij zo een toilet spat er geen water op wanneer je het gebruikt. Ook blijft het beter schoon. Er zijn ook compacte versies te vinden die beter in kleinere toiletruimtes passen.

Lees tip:  Een woning huren voor starters: wat jij allemaal in huis moet halen!

Een nieuw onderdeel in je toilet

Je zult weleens van een bidet gehoord hebben en zelfs eentje tegengekomen zijn in een hotel. Een bidet wordt gebruikt om de uitwendige geslachtsorganen en anus te wassen en dient als vervanging voor toiletpapier. Bidets komen meestal met ingebouwde drogers, maar bij sommige ga je je zelf wel moeten afdrogen. Een bidet laat je meteen schoner voelen dan wanneer je alleen een toiletpapier gebruikt. Het is niet iets dat je echt in je toilet nodig hebt, maar voor vele mensen is het een mooie aanvulling.

Neem een kijkje bij Sanispecials.nl om meer informatie te krijgen en om hun toilet collectie te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *