Een tweede kans voor uw oude meubels

Na vele jaren gebruik is uw stoel of bank mogelijk doorgezakt en/of versleten. U kunt er uiteraard voor kiezen het meubel verwisselen voor een nieuwe. Echter zijn mensen soms nog erg blij met het meubelstuk en doen ze deze bij voorkeur niet zomaar bij het afval. In dit geval is het een goede optie uw meubel een nieuwe kans te geven met behulp van meubelstoffering of meubelrestauratie. herstofferen is mogelijk bij zowel klassieke als moderne meubelen. Meubelreparatie is er zowel groot als klein. In sommige gevallen hoeven er slechts wat stiknaden vervangen te worden, in andere gevallen wordt de stoel of bank geheel gerestaureerd. Na de meubelreparatie of -restauratie ziet uw meubel er weer als nieuw uit en kan deze weer jarenlang mee. Zo geeft u uw meubel een nieuw leven!

De verschillende voordelen van herstoffering en meubelreparatie

Is uw favoriete relaxstoel doorgezakt? Geef ‘m een nieuw leven door te kiezen voor herstoffering of meubelreparatie. Eén van de voordelen is natuurlijk dat u uw favoriete meubelstuk kunt behouden. Maar daarnaast brengen meubelreparatie en -restauratie nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een versleten meubel herstellen een stuk milieuvriendelijker dan een nieuw meubelstuk kopen. Een ander voordeel is dat het aanschaffen van nieuw meubilair in veel gevallen duurder is dan het repareren van een kapot meubel. Het resultaat van meubelreparatie of -stoffering? Een meubel dat er weer geweldig uitziet!

Uw favoriete bank of stoel door eerlijk vakmanschap laten herstellen

Vanzelfsprekend wilt u dat uw kapotte bank of stoel er na reparatie weer geweldig uitziet. Bij www.arendsstofferingen.nl wordt er altijd gegaan voor een verbluffend resultaat. Bij Arends kunt u met elk meubel terecht. Van moderne loungestoel tot rieten krukje en van meubelstoffering tot volledige renovatie. De opties zijn oneindig en u zult verbaasd zijn over het resultaat. Eerlijk vakmanschap is één van de kernwaarden. Dit vindt u onder meer terug in vrijblijvend advies aan huis en het KIM-keurmerk. Wanneer u nog twijfelt kunt u vrijblijvend contact opnemen. Opnieuw bekleden of repareren is in bijna ieder geval een mogelijkheid én een top investering.

Lees tip:  4 redenen om je kruipruimte uit te graven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *