nieuwe-uitstraling-interieur

Geef je interieur een nieuwe uitstraling

Je wilt graag je interieur een nieuwe uitstraling geven maar je weet niet zo heel goed hoe je dat moet doen. De meubelen die je hebt staan die heb je nog niet zo lang en de muren zijn eigenlijk verder ook wel naar je zin. Hoe kan je het dan aan gaan pakken om toch die nieuwe uitstraling te bereiken? 

Haal wat licht in huis

Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om wat extra licht in huis te halen. Dat wil vaak al heel wat schelen en geeft je huisje net dat beetje extra. Een hele frisse look, alleen al omdat je wat meer licht in huis hebt. Je kunt een glazen schuifdeur op maat laten maken die je dan laat plaatsen. Een schuifdeur is vele malen handiger dan dat een gewone deur is. Dit komt omdat, hoe gek het misschien ook klinkt, deze minder plek in beslag neemt terwijl die misschien wel breder is dan een gewone deur. Een schuifdeur heeft als bijkomend voordeel dat je geen last hebt van openslaande deuren die dus ruimte innemen.  

Omdat schuifdeuren niet standaard zijn heb je de mogelijkheid om ze op maat te laten maken. Je krijgt ze dan kant en klaar geleverd zodat je hem kunt plaatsen maar je kunt het natuurlijk ook laten plaatsen. Wat hierin voor jou handig is dat moet je vanzelfsprekend helemaal zelf beslissen. 

Een lichtpuntje in donkere tijden

Juist in donkere tijden kan zo een mooie schuifdeur je een lichtpuntje brengen. Denk er bijvoorbeeld eens aan hoe leuk het zou zijn als jij buiten in de tuin verlichting hebt en jij dat kunt zien door die prachtige schuifdeuren in de avonduren. Zo heb je op die manier toch mooi de spreekwoordelijke “twee vliegen in 1 klap”. Natuurlijk is het dan nog eens extra gezellig wanneer jij tegen de feestdagen je tuin nog eens mooi versiert hebt met verlichting en wie weet ook wel een versierde kerstboom in de tuin. Je hebt dan net weer wat meer sfeer en het geeft net dat beetje extra. Zie jij er al naar uit?

Lees tip:  Top 5 leukste woonboulevards in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *