Hang en sluitwerk voor je voordeuren.

Een ieder wilt zijn of haar familie zo goed als mogelijk beschermen. Men zoekt dus naar verschillende manieren om dat te kunnen doen. De ene installeert beveiligingscamera’s zodat ze zowel binnenshuis als buitenshuis een oogje kunnen gooien en de andere zorgt ervoor dat er op alle ramen diefijzer geplaatst wordt zodat niemand daardoor binnen kan dringen. Nog een manier is de voordeuren van hang- en sluitwerk te voorzien zodat die helemaal niet open te krijgen is.

In feite is hang- en sluitwerk niet alleen voor deuren bestemt. Met de accessoires die hieronder vallen kun je ook nog ramen en meubels beschermen. Het is dus veelomvattend. Als je specifiek je deur wilt beveiligen, dan kun je beter zoeken bij veiligheidsbeslag. Oudere deuren zijn gemakkelijk open te krijgen. Ze kunnen gewoon een schroevendraaier gebruiken en de deur gaat dan open. Wat je kunt doen, is een veiligheidsbeslag laten monteren. Het beschermt de slot en cilinder van je deur zodat niemand eraan kan sleutelen. Het is ook niet mogelijk om af te breken, omdat het van zeer stevig materiaal gemaakt is. Het voldoet ook aan het SKG*** keurmerk. Dat wil zeggen dat het minstens 5 minuten inbraakvertraging oplevert.

Andere manieren om je voordeur te beschermen.

Soms wil je de raam of deur een beetje open laten staan zodat er frisse lucht naar binnen kan komen of je wilt eerst zien wie voor de deur staat voordat je het helemaal openmaakt. Een kierstandhouder is de oplossing hiervoor. Het laat je raam of deur op een kiertje staan, maar maakt het niet mogelijk om het verder open te maken. Een kleine camera plaatsen die niemand kan zien is ook een goede optie. Dankzij de digitale deurspion kun je meteen zien wie bij de voordeur staat. Een deurbel met camera kan ook goed van pas komen.

Lees tip:  Keralit Gevelbekleding Bestellen: Een Praktische Gids

Dit alles en nog veel meer kun je bij http://deurbeslag-expert.nl vinden. Er zijn nog tal van handige producten die ze hebben die je kunt gebruiken om je huis goed te beveiligen. Tevens hebben ze diverse sloten, deurkrukken en rozetten in voorraad voor wanneer je een nieuwe deur wilt plaatsen of de oude accessoires wilt vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *