Het merk AEG, alles wat je erover wilt weten

AEG is een merk die al 130 jaar producten levert die je goed in je huis zoals je keuken of bij het afwassen van je kleding kunt gebruiken. Er zijn tal van producten die dit merk geleverd heeft en ze zijn constant bezig met nieuwe uitvindingen. In het verleden hebben ze het eerste ingebouwde koelkast, eerste inductie kookplaat, eerste droogautomaat en waterpomp en eerste huishoudelijke SousVide-oven in volle formaat op de markt gebracht.

ER zijn dus tal van producten die je van het merk AEG kunt kopen zoals drogers, strijkijzers, koelkasten, blenders, keukenmachines, airconditioners en nog heel veel meer. Het is dus een merk dat al een tijdje bestaat en kwaliteitsproducten levert. Ze zijn continue bezig innoverende producten te produceren om je leven gemakkelijker te maken. Ze hebben onlangs wasmachines en drogers gemaakt dei je kleding beter zal behandelen tijdens het wassen en drogen en die je ook nog energie kan besparen.

AEG in de keuken

Het is dus geen verrassing dat ze zich ook specialiseren in het maken van kokendwaterkranen en boilers. AEG is namelijk één van de pioniers op het gebied van verwarmen van warm water met elektriciteit. Boilermarkt.nl is een officiële supplier van AEG. Op de website hebben ze momenteel een boiler van 10 liter die eenvoudig in je keukenkastje zal passen. Het kan een temperatuur van 35 graden Celsius tot maximaal 82 graden Celsius behalen.

Je kunt meteen genieten van warm water zonder te hoeven wachten. Het is ook nog energiezuinig en het verspilt ook geen warm of lauw water. Bij het bestellen ervan kun je het morgen al in huis verwachten. je kunt het boileraansluit set mee bestellen zodat je het zelf kunt monteren, maar je kunt het ook laten monteren.

Lees tip:  Deurbeslag kiezen: dit zijn de aandachtspunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *