Hippe klokken die je interieur verfraaien

Appelvormige klok

De grappige maar aantrekkelijke klok is een geschikte optie voor je keuken of babykamer. Als je je kamer een modern tintje wilt geven, is de appelvormige klok een goede keuze voor je interieur in de kamer of keuken. Dit ziet er een beetje grappig uit, maar je kunt het met elke gedachte personaliseren.

Vuurtorenklok

Sommige horloges hebben ook verschillende vormen en prijzen. Dit vuurtorenontwerp van het horloge was in de 19e eeuw ontstaan en was zeer budget ontworpen, maar in die tijd verkocht men het voor een hoge prijs. Deze wekker werd voor het eerst gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika. Het materiaal dat voor dit horloge is gebruikt is messing en mahonie.

12-frame klok

Dit is een horloge fotolijst model met een enorme 12-foto frame optie. Het frame optie wordt ook geleverd met een klok in het midden. Dit kan een speciaal cadeau zijn voor iemand of kan ook worden gebruikt voor huisdecoratie. Dit speciale design frame en het horloge zien er prachtig uit.

Tip: https://www.klokkenshop.com/overige-klokken/stille-klokken/

Fotolijst tafelklok

Dit vierkante fotolijstmodel wordt geleverd met een frame van geborsteld aluminium dat er gewoon spannend uitziet. Het frame is scharnierend in het midden en kan foto’s bevatten van standaard formaat. Slechts één AA-batterij is nodig voor de werking. Het ziet er goed uit voor u en uw echtgenoot.

Muurschilderingen voor familiefotolijsten

Dit model gebaseerd op een fotolijst is volledig gemaakt van hout en heeft een ronde wandklokwijzer. Dit is een uniek horloge omdat het 4 ronde foto’s kan maken en er zeker vintage uitziet met dit hout. Dit handgemaakte horloge houdt echt de exacte tijd bij en is perfect als kerstcadeau, housewarming cadeau of zelfs als kerstcadeau.

Lees tip:  Hoe kies je een eigen woonstijl voor jouw huis

Moderne decoratieve wandklok

Dit decoratieve moderne horloge heeft een kunststof frame en een wijzerplaat in rode wijnlook en een gouden analoog en schaalverdeling die een perfect contrast creëren en het gemakkelijker maken om te zien en af te lezen. Het heeft een stil kwartsuurwerk dat u een nauwkeurige tijd geeft en een geluidsarme omgeving om te werken of te slapen. Perfect voor thuis of op kantoor of als cadeau voor een verjaardag, inwijdingsfeest enz. of voor uw dierbaren.

Uitgelicht: https://www.klokkenshop.com/stijl/vintage-klokken/

Decoratieve wandklok

Deze eenvoudige moderne klok kan een enorm decoratief item in uw huis zijn. Dit is een zeer gepolijst ontwerp omdat het is gemaakt van synthetisch leer en is ook licht. Het is een enorm decoratief stuk kunst voor elke kamer in uw huis. De stille klok is perfect voor slaapkamers, klaslokalen of zelfs kantoren. Dit is een geweldig cadeau voor bruiloften of sociale bijeenkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *