Hoe jij jouw fotolijstje nog leuker kan maken

We hebben allemaal wel leuke vakantiefoto’s, foto’s met vrienden en foto’s van mooie herinneringen die we natuurlijk in onze mooie fotolijstjes trots door het hele interieur verspreid hebben staan. Maar hoe maak jij jouw fotolijstje nou nog leuker? En hoe zorg je dat jouw foto’s het best uitkomen in je interieur? Hier een paar tips en tricks om jouw fotolijstje nog leuker te maken.

Tip 1. Fleur hem op

Als je een foto in je fotolijstje hebt waar bloemen op staan kun je heel gemakkelijk nepbloemetjes op de hoekjes van je fotolijstje lijmen. Je kunt er zoveel op doen als jij zelf fijn vindt. Doordat er op de foto in het fotolijstje ook bloemen staan komt je foto extra mooi uit. Dit geeft je lijstje net wat meer fleur. 

Tip 2. Printje

Als je een wit fotolijstje hebt kun je die heel makkelijk opfleuren door met een stift een leuk printje op het lijstje te maken. Er zijn duizenden verschillende varianten om deze tip uit te voeren. Je kunt je fotolijstje zo uniek mogelijk maken als je zelf wilt.

Tip 3. Maak een fotocollage

Door veel verschillende fotolijstjes symmetrisch aan de muur te hangen creëer je een grote fotocollage. Zo kun je bijvoorbeeld alle foto’s van je vakantie aan de muur bij elkaar hangen. Zo heb je als het ware een grote fotolijst met je hele vakantie erin.

Tip 4. Let it shine

Om jouw foto nog beter te presenteren kun je heel gemakkelijk een oude lichtsnoer aan de randen van je fotolijstje lijmen. Let wel op dat je niet over de lampjes heen lijmt, zo vervaagt de verlichting en wordt je fotolijstje dof. Jouw foto is nu echt het middelpunt van de kamer en trekt de aandacht van iedereen die binnen komt.

Lees tip:  Verschillende soorten salontafels voor jouw nieuwe interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *