solar screens

Hoe solar screens helpen met de verduurzaming van jouw woning!

Met de zomer voor de deur zijn veel huiseigenaren op zoek naar manieren om hun huis te upgraden met nieuwe solar screens. Aangezien het belangrijk is om een beetje te letten op het klimaat kunnen solar screens dus de ideale keuze zijn bij de zoektocht naar jouw nieuwe zonwering. De zonwering helpt enorm goed om je huis koel te houden en het bespaard dus ook nog op je energierekeningen, en in tijden waar de energieprijzen alsmaar stijgen is dat mooi meegenomen!

5 redenen waarom je voor solar screens kan gaan

Solar screens hebben dezelfde voordelen als de standaard rolluiken. Om te beginnen hebben de rolluiken een zeer effectieve zonwering. Daarmee zorgen ze ook goed voor isolatie tegen zowel warmte, kou en geluid. Ook bieden de rolluiken een stukje privacy voor wanneer je even niet wil dat mensen bij je naar binnen kijken. Wat de solar screens zo handig maakt zijn de volgende punten:

  • Duurzaamheid
  • Draadloos
  • Geen kabelgaten in de muur
  • Makkelijk te installeren
  • Volledige verduistering

Hoe kies je jouw solar screens?

Wanneer je op zoek bent naar solar screens is het belangrijk om het juiste model uit te kiezen. Er zijn vele mogelijkheden. Zo heb je solar screens die zorgen voor gelijkmatige lichtinval in je huis, door de screens die bestaan uit doeken die het felste zonlicht reflecteren maar je woning niet verduisteren creëer je extra sfeer in je huis. Ook is het belangrijk om te kiezen voor een kleur die goed bij je huis past, hierbij moet je zelf overwegen wat je mooi vindt en wat je stijl is. Daarnaast moet je rekening houden met de grootte van je solar screens, dit hangt natuurlijk af van de grootte van je raam. Het is aan te raden om dit van te voren op te meten als je ze op maat wilt laten maken.

Lees tip:  Wat voor verlichting heb je voor onder een overkapping nodig?

Hoe zit het met de montage van de solar screens?

De montage van de solar screens gaat vrij gemakkelijk. Maar binnen de montage heb je ook nog twee mogelijkheden. Zo kan je kiezen of je de screen in of op de dag wil laten plaatsen. Op de dag betekent dat je de screens over de kozijnen laat lopen in plaats van er tussen. Daarmee houd je de wind beter tegen.

Kortom; de solar screens zijn de oplossing om jouw huis een stukje duurzamer te maken en ze brengen vele andere voordelen met zich mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *