hordeur op maat

Hordeur op maat

Ben je helemaal klaar met al dat ongedierte in huis? Je staat wellicht elke dag weer voor de vraag of je je ramen en deuren nu dicht houdt of toch open doet. Je hebt behoefte aan frisse lucht en tijdens warme dagen moet je woning soms even afkoelen, maar zonder hor is dat eigenlijk maar niks. De vliegen en muggen komen bij bosjes naar binnen en dat is ook niet wat jij wilt. Een hordeur op maat zal je enorm helpen.

Hordeur op maat laten maken

Hordeuren zijn vooral ideaal in de lente en in de zomer. In de herfst en de winter zal je ze niet veel gebruiken. Je kunt ze dan desnoods ook gewoon even uit je ramen en deuren halen. Zoek jij hordeuren waar je echt veel plezier van gaat hebben, laat ze dan door een goed bedrijf precies op maat maken. Er is enorm veel keus en het bedieningsgemak is tegenwoordig ook helemaal in orde. Wellicht wil je ook hordeuren op maat laten maken voor je schuifpui. Vaak zijn er dan afwijkende maten. Laat ze op maat maken speciaal voor jouw hordeur en je nieuwe hor past precies.

Plisse hordeur op maat

Zoek je naar een plisse hordeur op maat, dan weet je vast wel wat dit inhoudt. Plisse komt eigenlijk uit het Frans en betekent geplooid. Dit zegt ook meteen hoe deze hordeuren eruit zien. Je hebt dan gaas dat zich makkelijk in- en uitvouwt. Zo ziet de hordeur er altijd strak en netjes uit. Natuurlijk is het gaas volledig transparant, zodat je ook uitstekend naar buiten kunt kijken. Heb je nog vragen over de hordeur, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Lees tip:  Scandinavische meubels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *