Ideeën voor de decoratie van de kinderkamer

Ideeën voor de decoratie van de kinderkamer

Kinderen zijn gemakkelijk te behagen.  Het maken van een kind slaapkamer plan hangt af van tal van geavanceerde uitzichten. Goede opslag, multifunctioneel meubilair dat de veranderende behoeften van een kind dient, en creatieve inrichting zijn belangrijke elementen. De balans tussen vorm en functie zal resulteren in een hardwerkende volgorde op basis van de tand des tijds. We hebben een reeks eenvoudige ideeën voor kinderkamers samengesteld om deze balans in evenwicht te brengen en het belang van bedtijd in de prachtige kamer van uw kleine mensen te begrijpen.

1. Maak een magische muur ontwerp versierd met vlinders

Als u op zoek bent naar een manier om een eenvoudige slaapkamer voor uw kleine prinses te doen herleven, waarom maak je dan geen vlindermuur? Knip de vorm van de vlinder van de gekleurde kaart of koop vlinder muurstickers Plan waar u wilt dat ze gaan op de muur en plak ze met lijm punten of commando strips. Probeer verschillende vormen, materialen en kleuren te gebruiken om een muurschildering met diepte te maken. U kiezen voor een auto of schattige honden in plaats van vlinders voor een jongen.

 2. Creëer meer ruimte met een hoog bed

Als de slaapkamer van uw kind niet zo groot is, zorg er dan voor dat er genoeg ruimte is om met een hoog bed te spelen. Ook kan een boxspring met opbergruimte een goede oplossing zijn voor extra opbergruimte. Ga naar Boxspringdeal.nl voor een goedkope boxspring voor op de kinderkamer. Vul de kussens om een comfortabele schuilplaats te creëren om te zitten en boeken te lezen.

Lees tip:  Hang en sluitwerk voor je voordeuren.

3. Inspireer uw kind met een flexibele galerij wand

Creëer een kindvriendelijke galerijmuur door glasloze kunststof of houten kozijnen op te hangen. Uw kinderen kunnen dan gemakkelijk veranderen kunstwerken en foto’s verplaatsen, afhankelijk van hun interesses op het moment. Voor een gemakkelijkere snelkoppeling, probeer de vaststelling van een ‘wastouw’ aan de muur met een paar houten vergrendelingen om kaarten en ansichtkaarten trim.

4. Maak een speciale lego tafel

Alle jongens en meisjes ontmoeten elkaar op een bepaald punt; Hij speelt graag met Lego. Als je kleine jongen gaat door een lego fase en je bent moe van het stappen op verdwaalde Lego stukken, waarom maak je niet een goedkope Lego tafel voor uw kinderen te bouwen en showcase hun creaties? Krijg een goedkope tafel en gebruik een krachtige lijm om een paar Lego basisplaten op de tafel te plakken; Het enige wat overblijft is dat je kinderen je nuttige werk testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *