Interieurontwerp op maat

Interieurontwerp op maat

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Misschien wil je nieuwe meubels of accessoires in huis halen? Het kan een uitdaging zijn om al deze elementen op een mooie manier met elkaar te verbinden. Interieurontwerp op maat biedt gelukkig een oplossing. Wil jij jouw interieurontwerp op maat laten maken? Dit artikel geeft hier meer informatie over.

Waarom kiezen voor interieurontwerp op maat?

Gebruik maken van interieurontwerp op maat kent veel voordelen. De professional werkt volgens een goed doordacht plan en neemt alle opties en wensen samen met je door. Dit zorgt ervoor dat je interieur bij je persoonlijkheid past en samen een eenheid kan gaan vormen. De ontwerper heeft daarnaast alle kennis over de juiste maten, kleurgebruik en materiaalgebruik. De juiste kennis zorgt uiteindelijk voor een mooi en passend resultaat. Ook kun je eventuele miskopen voorkomen, omdat de specialist de juiste maatvoeringen gebruikt.

Woonkamer op maat

Woonkamers kunnen goed op maat worden gemaakt. Werp een bik op een TV meubel of een inbouwkast. Woonkamers beschikken over verschillende maten en iedere woonkamer heeft weer andere hoeken en afmetingen. Een goed passende kast vinden kan daardoor een grote opgave zijn. De kast moet niet alleen passen in de ruimte, maar ook een mooie toevoeging zijn door de juiste materialen en kleuren te gebruiken. Bij interieurontwerp op maat wordt rekening gehouden met deze facetten.

Kledingkasten en badkamer meubels op maat

De slaapkamer en de badkamer zijn ruimtes die niet vergeten mogen worden. Ook hier wil je een aantrekkelijke ruimte van maken. Hoeken en schuine kanten, kunnen daarbij ook worden meegenomen, zodat meer ruimte benut wordt. Niet elke badkamer is namelijk even ruim en als er goed ingespeeld wordt op de beschikbare ruimte, kun je hier flink van profiteren. Ook wordt er rekening gehouden met een handige indeling en voldoende ruimte voor je favoriete kledingstukken in de slaapkamer. Bij grotere gezinnen is een dubbele wastafel bijvoorbeeld een goede uitkomst. Ook het moderne aspect kan tot leven komen in de badkamer door zwevende meubels te gebruiken.

Lees tip:  Kies voor betaalbaar slaapcomfort

Tafels op maat

Tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt gebruik maken van vierkante vormen, maar ook van ronde of ovale vormen. Veel mensen passen rechte lijnen toe in huis, het kan daardoor goed zijn om het rechte lijnenspel te doorbreken en te kiezen voor organische vormen in huis. De interieurspecialist, voorziet je van de juiste adviezen en tips. Het materiaal dat gebruikt kan worden is mede bepalend voor een smaakvolle afwerking. Hout is natuurlijk en warm, maar de ontwerper kan er ook voor kiezen om daarbij stoere details te gebruiken, zoals metaal.

Bron: Interieurbar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *