Kies de juiste badkamer plafondlamp

Verlichtingspecialist is al sinds 1973 specialist in verlichtingsarmaturen. Ze worden ongetwijfeld de grootste lampenwinkel van de Benelux. Ze bieden een groot aantal lampen collecties voor badkamers, kinderkamers of zelfs buiten. Je kunt kiezen uit een van de beste collecties plafondlampen of wandlampen. Ze bieden alleen hoogwaardige verlichtingsarmaturen van gerenommeerde leveranciers. Je vindt er zelfs lampencollecties van 40 Europese leveranciers. De verlichtingsspecialist zorgt er niet alleen voor dat de lampen esthetisch mooi zijn, maar ook dat ze energiezuinig zijn. Ze maken gebruik van een LED lichtbron die weinig stroom verbruikt. LED verlichting staat niet alleen bekend om zijn energiezuinigheid, maar ook om zijn duurzaamheid. Zo kun je jarenlang genieten van de helderheid van deze lampen. Hoe kies je de juiste plafondlampen? Lees er hier meer over!

Maximaliseer de zichtbaarheid met plafondlampen

De belangrijkste functie van een plafondlamp badkamer is om elke plek in je badkamer te verlichten. Kies dus voor een plafondlamp met een felle glans. Genieten van een ontspannend bad onder de gloed van de plafondlamp geeft je een verfrist gevoel. Wanneer je een badkamer plafondlamp kiest, moet je er dus voor zorgen dat deze een groot oppervlak kan verlichten. De beste plafondlampen om je zichtbaarheid te maximaliseren zijn Steinhauer badkamerlampen, Highlight Neutral, Highlight Ring en L&W Luca. Als je stijlvolle plafondlampen nodig hebt, kun je de collecties van Search Light badkamer plafondlampen kiezen, waaronder Search Light ball, Search Light Aries, Search Light Bubbles en Search Light Hanna.

Markeer specifieke gebieden met plafondlampen

Sommige plafondlampen zijn ontworpen om een ​​bepaald gebied in je badkamer te accentueren. In dit geval kun je badkamer plafondspots installeren. De spots zijn kantelbaar en draaibaar ontworpen. Zo kun je de hoek van de spotkop aanpassen. Op deze manier creëer je een prettige sfeer in je badkamer. Verlichtingspecialist biedt moderne spots met chromen platen. Deze moderne plafondlampen passen goed bij het strakke design van je badkamer. Een van de best verkochte merken is Steinhauer Points noirs badkamerlamp. Deze lamp maakt gebruik van een zwart metalen plaat en frame met LED lichtbron. Je kunt de kop van deze lamp in elke gewenste hoek draaien. Bovendien kan deze spot worden aangestuurd met een externe dimmer schakelaar. Zo pas je de helderheid eenvoudig aan. Als je een spotlight met meerdere koplampen nodig hebt, kun je Search Light Aries kiezen. De strakke chromen plaat en de lamp van helder glas zullen de sfeer in je badkamer verbeteren.

Lees tip:  De visgraat vloer is razend populair

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *