L-elementen van beton zijn veelzijdig en makkelijk in gebruik

Met L-elementen van beton kan je veel problemen oplossen in de tuin. Dit komt omdat je de elementen goed kan samenvoegen tot iets wat je graag wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een plantenbak. Je plaatst de elementen tegen elkaar aan, doe je er meer dan wordt de plantenbak steeds groter uiteraard. Je kan ook klein beginnen door er 2 tegen elkaar aan te plaatsen. Op welke manier voor jou het beste is, is natuurlijk aan jou. 

Op onze website kun je alle L-elementen van beton bekijken. Op deze pagina van de website vind je alle informatie over het product. Zo zie je foto’s, beschrijvingen en het aanbod van de verschillende maten en kleuren. Om je alvast een voorproefje te geven ga ik in dit artikel wat basisinformatie vertellen. Lees dus gerust verder, of ga direct naar de website voor uitgebreide informatie.

Wat kan je allemaal met de L-elementen van beton?

Je hebt zowel de L-elementen als de L -hoek -elementen. Het verschil is dat de L-elementen eenzijdig zijn en bij de hoekelementen 2 zijdig, vandaar dan ook de hoek. Een muurtje bouwen in je tuin is goed te doen met de L-elementen, je plaatst je onderkant van het element in de grond waardoor de zijkant fungeert als het muurtje. Door de verschillende afmetingen van de elementen kan je zo de juiste hoogte vinden voor je muurtje. Heb je nou hoogteverschillen in je tuin en wil je deze graag afdekken? Dat kan ook zeker met de L-elementen. Plaats de elementen voor de verhoging en klaar ben je. Je ziet nu alleen de elementen wat er voor zorgt dat het overzichtelijker en veilig is in je tuin.

Lees tip:  Drie redenen om voor verhuizen Amsterdam een bedrijf in te schakelen

L element beton in de tuin

Een L element beton biedt vele mogelijkheden. Zo is het gebruik hiervan een prima oplossing om een stevig en stabiel muurtje in de tuin te maken. De voet van het L element beton wordt bedekt met aarde. Zodoende ontstaat er een stabiel element die geen kant meer op kan. Zo’n muurtje noemen we ook wel een keerwand. Zoals de naam al zegt: de achterliggende grond, planten of bomen kunnen op deze manier geen kant meer op. Het wordt niet weggespoeld en blijft dankzij het L element beton er keurig achter liggen. Eventueel kan het L element extra worden gefixeerd met mortelspecie.

Op vele manieren toepasbaar

Omdat een L element beton een duurzaam en goedkoop product is kan het op vele manieren gebruikt worden. Behalve als keerwand kan van een L element beton ook een mooie en functionele plantenbak gemaakt worden. De elementen worden hierbij tegen elkaar aan geplaatst en vormen zo een mooie bak waarin planten en bloemen weelderig kunnen groeien en bloeien. een mooie oplossing als u geen grote tuin hebt en toch op het terras wilt genieten van fraai natuurschoon. Het duurzame materiaal waar een L element beton van is gemaakt is bestand tegen weer en wind. Het zal niet omwaaien en kan zeer goed tegen vocht. Het beton heeft een mooie uitstraling en is bovendien onderhoudsarm. Wilt u het toch een andere look geven. Het L element beton is gemakkelijk glad te stuken. Om de verschillende L elementen naadloos op elkaar aan te laten sluiten kunnen de (kleine) kiertjes tussen de betonnen elementen eventueel worden gevoegd.

Lees tip:  Pvc vloer inclusief leggen in Zwolle: Een complete vloeroplossing zonder gedoe 

Een L element beton is in verschillende maten verkrijgbaar. De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn grijs of antraciet. Gaat uw voorkeur toch naar een ander kleurtje uit? De originele kleur van een L element beton is makkelijk te wijzigen met speciale betonverf. De zijdes van een L element beton zijn gladgepolijst zodat er direct een nette rand ontstaat. Daardoor hoeft u verder weinig tijd te besteden aan een goede afwerking. Om het geheel helemaal af te maken kunt u de betonnen elementen ook combineren met bijpassende L hoekelementen.

Levertijd van L profielen bij Betongoed

Lang wachten doen ze bij www.betongoed.nl niet aan! Na het bestellen liggen de L profielen binnen een paar werkdagen bij jou thuis in de tuin. De elementen worden netjes afgeleverd op de plek waar je ze graag wilt hebben, dus je hoeft niet te sjouwen. Kijk dus snel op www.betongoed.nl voor de elementen en bestel ze direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *