Leuke woondecoraties in je interieur

Als je graag meer georganiseerd wilt zijn, dan is een wandrek een handige en mooie manier om je spullen op te ruimen. Ze geven extra opbergruimte, vooral in kleine ruimtes, en vullen lege muren mooi op. Of je ze nu in de gang of in de eetkamer plaatst, deze wandrekken zorgen ervoor dat je muren er niet meer saai uitzien, maar juist prachtig worden. En natuurlijk wordt je hiermee beter georganiseerd omdat je een plekje hebt om je spullen netjes op te bergen. Lees verder voor 4 manieren om een wandrek te gebruiken! 

Breng alle decoraties samen

Als je veel boeken, planten en andere decoratieve spullen hebt, kan het helpen om een samenhangend ontwerp te creëren met behulp van een wandrek. Zorg voor een georganiseerde uitstraling door verschillende vormen en lagen te gebruiken. Stapel bijvoorbeeld boeken, hang je favoriete kunstwerken op en speel met de opstelling totdat je tevreden bent met het resultaat. Op deze manier kun je een mooie en harmonieuze uitstraling creëren in je interieur.

Laat je servies zien 

Waarom zou je je mooie servies alleen bewaren voor speciale gelegenheden? Geef je prachtige servies een prominente plek in huis door open planken te gebruiken. Op die manier kun je er het hele jaar door van genieten. Daarnaast kun je hangende rekken gebruiken om extra opslagruimte te creëren voor tafellakens, snijplanken en keukengerei. Zo heb je alles gemakkelijk binnen handbereik tijdens het dineren. Het is een mooie en praktische manier om je servies te laten zien en te gebruiken in je dagelijkse leven.

Lees tip:  Verbeter uw huis met het advies hier

Voeg opbergruimte toe waar je het nodig hebt 

Om de rommel in je woonkamer onder controle te houden, kun je je planken voorzien van manden. Hiermee kun je allerlei spullen opbergen, zoals dekens, notitieboekjes, extra lakens en nog veel meer. Geen rommel meer op die beige bank. Kies manden van leer of geweven materialen om je kamer extra warmte te geven. Je kunt op deze manier georganiseerd blijven en tevens een mooi stuk in je kamer zetten. 

Geef je planten een speciale plek 

Planten en wandplanken zijn de perfecte combinatie. Controleer wel eerst hoeveel zonlicht je plant nodig heeft voordat je hem op een plank plaatst, want niet elke plant gedijt goed in een donkere of juist heel lichte ruimte. Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Kunstplanten kunnen je ruimte toch een groene uitstraling geven zonder dat je ze hoeft te verzorgen. Op deze manier kun je je interieur er beter uit laten zien en tevens een natuurlijk element toevoegen, of je nu echte planten of kunstplanten verkiest. Best handig zo’n wandrek, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *