meubelmerk Leolux

Ontdek de unieke stijl van het meubelmerk Leolux

Het meubelmerk Leolux staat bekend om de bijzondere collecties met meubelstukken die net iets anders zijn dan je zou verwachten. Deze originaliteit wordt gecombineerd met comfort, duurzaamheid en een goede kwaliteit. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het meubelmerk Leolux en het aanschaffen van meubels over het algemeen.

Over het meubelmerk Leolux

Het meubelmerk Leolux heeft een interessante visie en het doel van de meubels is dan ook echt om de eyecatcher van jouw woonkamer te worden. Hoewel de meeste meubelstukken van leer zijn gemaakt, heb je ook de keuze uit andere materialen. Bovendien zijn de items verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten. Daar komt nog bij dat je indien gewenst je persoonlijke voorkeuren kan doorgeven. Bepaal bijvoorbeeld zelf de hoogte van de zitting, het materiaal en het soort onderstel.

Enkele meubelstukken van het meubelmerk Leolux

Om je een idee te geven van het assortiment van het meubelmerk Leolux, hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Bank Devon. Deze stoffen of leren bank in de kleur teal is ontworpen in samenwerking met designer Jan Armgardt. Hoewel het standaardmodel geschikt is voor twee personen, kan de bank op verschillende manieren worden uitgebreid. Zo kan je ervoor kiezen een bank te kopen met of zonder armleuningen en heb je ook de mogelijkheid om een hoek toe te laten voegen. Uiteraard is de prijs afhankelijk van jouw personalisaties.
  • Salontafel Rolan. De salontafel Rolan is ontworpen door de Italiaanse designer Gino Carollo. Dit model is gemaakt van eikenhout en is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. De opties verschillen onderling in hoogte, vorm en materiaal. 
  • Fauteuil Pallone Paradise. Deze bijzondere stoel van het meubelmerk Leolux is een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Het ontwerp is gebaseerd op het kleurrijke vleugeldek van de ijsvogel en is bedacht door kunstenaar Olaf Hajek. Deze fauteuil is goed te combineren met de bijzettafel Portello, die in dezelfde kleuren beschikbaar is.
Lees tip:  De meest geschikte raamdecoratie voor je dakraam

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de vele verschillende meubels uit de collectie van het meubelmerk Leolux. Voor meer informatie hierover bekijk je de website.

Waar moet je op letten?

Het kopen van meubels is niet iets dat je zomaar doet. Dat geldt ook als je op zoek gaat naar meubels van het meubelmerk Leolux. Om je een stapje de goede richting op te helpen, hebben we een klein overzicht gemaakt van tips die je kunt gebruiken:

  1. Ga altijd naar een meubelspeciaalzaak om de meubels in het echt te bekijken. Het online bekijken van de opties kan heel handig zijn om een selectie te maken, maar voordat je je definitieve keuze maakt, is het belangrijk om de meubels te kunnen voelen.
  2. Vraag de ervaren medewerkers om advies. Hierbij geldt: hoe meer informatie je hebt, hoe beter het advies zal zijn. Zorg dus dat je afmetingen en foto’s bij je hebt.
  3. Vraag naar de garantie voor het specifieke product. Zo weet je precies waar je aan toe bent met je nieuwe aankoop.

Voor Leolux meubels kan je online dag én nacht terecht bij de ruijtermeubel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *