Onze woning verbouwen

Onze woning verbouwen

Een tijdje gelden hebben we ik besloten een deel van onze woning te verbouwen. Zo hebben we een deel aanbouw laten plaatsen. Zo is onze ruimte bij de keuken nog groter worden. Onze keuken was erg verouderd en daarom hebben we deze ook gelijk laten weghalen. Omdat we een stuk aanbouw kregen was er de mogelijkheid om een grotere keuken te nemen. We hebben er dan ook voor gekozen om dit te doen. Vanwege de uitbouw bij de woning moest er ook een aantal muren geschilderd of behangen worden. Omdat wij de rest van de woning ook opnieuw wouden laten doen hebben we ervoor gekozen om gelijk alles opnieuw te laten behangen. Vanaf de gehele woonkamer tot de keuken. Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar een behanger in Enschede

Woning opnieuw laten behangen

Voordat de keuken geplaatst kon worden moesten we eerst de muren opnieuw behangen. Dit wouden we graag zo snel mogelijk laten doen en daarom waren wij bij Renovlies Totaal aan het juiste adres. Dit omdat je bij Renovlies al binnen twee minuten een offerte kunt ontvangen. Renovlies heeft een breed aanbod in vliesbehang en konden ons al snel helpen. Renovlies heeft niet alleen een breed aanbod maar hun vliesbehang zijn ook nog eens voordelig, kras- en stootvast, voorkomt scheurvorming, duurzaam, snel aangebracht, strakke finish en overschilderbaar in elke kleur. Kwaliteit van het vliesbehang van Renovlies is dus erg goed en kan snel worden aangebracht aan je woning. 

Nieuw keuken geplaatst

Toen het behang inmiddels was geplaatst is het keukenbedrijf gelijk begonnen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Ook voor deze verbouwing ging veel vooraf. Zo hebben we eerst veel gekeken naar andere keukens en daarna gingen we samen met een keukenzaak in Hengelo een keuken samenstellen die perfect bij onze woning past. Nadat we dit hebben gedaan kon Nijhuis Keukens al erg snel de keuken plaatsen in onze woning en konden we al snel genieten van onze nieuw verbouwde woning.

Lees tip:  4 redenen om je kruipruimte uit te graven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *