PVC vloeren

PVC vloeren: waarom kiezen voor Vivafloors PVC en Moduleo click PVC?

PVC vloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun duurzaamheid, stijl en eenvoudige installatie. Ze zijn gemaakt van een soort kunststof dat erg slijtvast is, waardoor de vloeren lang meegaan. Bovendien zijn PVC vloeren verkrijgbaar in talloze kleuren, stijlen en patronen, zodat er voor ieder interieur wel een geschikte vloer te vinden is. In dit artikel bespreken we twee populaire merken PVC vloeren: Vivafloors PVC en Moduleo click PVC.

Vivafloors PVC

Vivafloors PVC is een kwalitatief hoogwaardig merk PVC vloeren dat geschikt is voor zowel particulier als commercieel gebruik. De vloeren zijn gemaakt van 100% PVC en zijn daardoor erg slijtvast en waterbestendig. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Vivafloors PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat er voor ieder interieur wel een geschikte vloer te vinden is. Het merk staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en wordt dan ook vaak aangeraden door interieurontwerpers en vloerspecialisten.

Moduleo click PVC

Moduleo click PVC is een ander populair merk PVC vloeren dat bekend staat om de hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling. De vloeren zijn gemakkelijk te installeren dankzij het click-systeem, waardoor er geen lijm nodig is. Bovendien zijn ze erg slijtvast en krasbestendig, waardoor ze lang meegaan. Moduleo click PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, zoals houtlook en steenlook, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Dit maakt het mogelijk om de vloer perfect af te stemmen op de stijl van het interieur. Daarnaast zijn Moduleo click PVC vloeren ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik in bijvoorbeeld commerciële ruimtes. Door de waterbestendigheid zijn deze vloeren ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. 

Lees tip:  Het beste brandhout voor je open haard en kachel!

Een stijlvolle vloer voor jouw nieuwe woning

Moduleo click PVC vloeren en Vivafloors PVC vloeren zijn beide uitstekende opties voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle vloer. Of je nu gaat voor de klassieke uitstraling van hout of de stoere look van steen, deze vloeren bieden de mogelijkheid om elke ruimte naar wens in te richten. Bovendien zijn beide merken PVC vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Of je nu kiest voor Vivafloors PVC vloeren of Moduleo click PVC vloeren, je kunt erop vertrouwen dat je een hoogwaardige vloer krijgt die lang meegaat. Zo kun je jarenlang genieten van een mooie en praktische vloer die past bij jouw stijl en interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *