leukste woonboulevards in Nederland

Top 5 leukste woonboulevards in Nederland

Het inrichten van een woning is vaak een hele klus. Er moet goed nagedacht worden over de soorten meubels die je in een woning plaatst. Het moet functioneel werken, maar het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Wanneer je net bent begonnen met het inrichten van een interieur, kan het best lastig zijn om een goed ontwerp te maken. Ter inspiraties zijn er leuke woonboulevards waar je een kijkje kunt nemen om inspiratie op te doen. Woonboulevards zijn de beste manier om ideeën te krijgen voor jouw eigen ontwerp voor het interieur. Veel verschillende plekken in Nederland hebben een mooie woonboulevard waar je een kijkje in kan nemen. Hieronder de vijf leukste woonboulevards in Nederland.

1. Utrecht woonboulevard

Dit is een van de grootste woonboulevards die je kunt vinden in Nederland. Je zult hier grote winkelmerken vinden als IKEA en Leen Bakker. Ook zijn er veel restaurants waar je even een pauze kunt nemen van het bezichtigen van de verschillende winkels.

2. Palazzo in Lelystad

Deze woonboulevard heeft een groot aanbod aan keukenhandels, interieurs en bouwmarkten. De woonboulevard is makkelijk te bereiken vanaf de randstad. Voor een volledig overzicht van wat de woonboulevard allemaal te bieden heeft, kan er gekeken worden op de website.

3. Breda XXL

Breda XXL is een enorme woonboulevard met wel 50 verschillende woonwinkels. Het is de grootste woonboulevard van heel Europa. Hier kun je dus terecht voor veel inspiratie en verschillende ontwerpen van woningen. Je zult hier de nieuwste woontrends vinden waarmee je jouw eigen ontwerp compleet kan maken. Deze woonboulevard is het hele jaar open waardoor je altijd een bezoekje kan brengen.

Lees tip:  Meubelbeslag: het beste uit je meubels halen gaat zo

4. Woonboulevard in Assen

Deze woonboulevard in Noord-Nederland heeft een mooi aanbod aan meubels voor de woning, maar ook bijvoorbeeld babyspullen. Hier zul je uiteenlopende meubels vinden voor verschillende soorten woningen.

5. Woonboulevard in Den Bosch

De woonboulevard in Den Bosch is ook onmisbaar wanneer je inspiratie wilt opdoen voor de woning of je gehele interieur bij elkaar wilt shoppen. De Bossche Woonboulevard bestaat uit diverse woonwinkels vinden, maar ook heerlijke restaurants waar je lekker even een hapje kunt eten na het bezoeken van de verschillende winkels. De verschillende meubelzaken in Den Bosch hebben een groot aanbod aan verschillende meubels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *