trap

Traptreden op maat gemaakt

Toe aan een nieuwe uitstraling in huis? Of is de trap na al die jaren gebruik zo versleten dat het eigenlijk echt niet meer kan? Dan is er maar één oplossing. Het opknappen van je eigen trap natuurlijk! Dit gebeurt allang niet meer met lange tapijtachtige kleden die over de trap worden gelegd. Elegant laminaat met, indien gewenst, stof in het midden, hebben de voorkeur gekregen. Maar als jij net even wat anders wil, is de keuze toch wat moeilijker te maken. Gelukkig heb je zat te kiezen, wanneer je jouw traptreden geheel op maat laat maken!

De voordelen van traptreden geheel op maat laten maken

Wanneer je ervoor kiest om traptreden op maat te laten maken, heb je een aantal voordelen ten opzichte van kiezen voor standaard traptreden. Het allergrootste voordeel is uiteraard de keuze. Deze wordt ineens veel ruimer. Veel standaard leverbare traptreden omen in pakketten, waardoor mix en matchen al snel ingewikkeld wordt. Onderdelen passen niet op elkaar of zijn simpelweg niet in de juiste maten te verkrijgen. Met traptreden op maat heb je hier geen last van. Je kunt kiezen uit vrijwel elk denkbaar materiaal en het verwerken van extra’s wordt ook een veel betere optie.

Extra opties maken jouw trap net even wat meer dan de trap die je ook bij de buurman, je vrienden en je familie ziet. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van licht strips of spots. Wanneer je dit er echt uit wilt laten springen kun je ze zelfs zo laten instellen dat ze aangaan naarmate je de trap op of af gaat of dat ze verschillende kleuren laten zien. Dit maakt jouw trap net even dat extra beetje meer bijzonder.

Lees tip:  Verschillende soorten salontafels voor jouw nieuwe interieur

Waar moet je op letten bij een trap op maat?

Natuurlijk zijn er ook nog een aantal dingen waar je op moet letten, wanneer je een trap op maalt wilt laten installeren. Allereerst is het belangrijk om referenties op te vragen van degene die je wil inhuren. Je moet namelijk wel zeker weten dat diegene vakmanschap levert. Jouw trap moet immers perfect zijn.

Vraag altijd verschillende offertes aan. Zorg ervoor dat je jouw wensen hierbij zo duidelijk mogelijk maakt, zodat alle offertes op elkaar aansluiten. Offertes kunnen immers nogal uiteen lopen en vooral met maatwerk zit de prijs hem in de details. Een klein verschil maakt dan al veel uit.

Als je met deze dingen rekening houdt kun je er zeker van zijn dat jouw trap op maat van topkwaliteit wordt. Klaar om jarenlang plezier van te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *