Waarom fotolijstjes zo goed passen in een bohemien interieur

Het inlijsten van foto’s is een van de leukste manieren om herinneringen te bewaren. Maar wat nou als je bang bent dat fotolijstjes niet in jouw bohemien interieur passen? Gelukkig hoef je daar niet bang voor te zijn. Fotolijstjes passen namelijk heel erg goed in een bohemien interieur. Wil jij weten waarom? Lees dan gauw verder, want ik heb hieronder in een paar simpele aandachtspuntjes uitgelegd waarom fotolijstjes zo goed passen in een bohemien interieur.

Woonstijl

De woonstijl bohémien gaat vooral om het toevoegen van patronen kleuren en vormen. De woonstijl bohémien is vooral bedoeld voor avontuurlijke zorgeloze personen en jonge kunstenaars. De schoonheid van een bohemien interieur zie je vooral terug in de kleuren, patronen en stijlen. Niet alles hoeft bij een bohemien interieur precies volgens het boekje te gaan. De speelse invloed van het bohemien interieur is juist wat deze woonstijl zo typerend maakt. Een fotolijstje past hier erg goed tussen. Dit komt omdat het interieur vooral op Marokko en Zuid Westerse landen geïnspireerd lijkt te zijn. En fotolijstjes passen natuurlijk daar perfect tussen!

Aanpassen

Alles aan jouw fotolijstje kun je zo aanpassen dat het in jouw interieur past. Dit kan heel erg makkelijk door gewoon goed na te denken over de foto die je in het lijstje gaat stoppen. Als je zorg dat de foto die jij in jouw fotolijstje gaast stoppen matcht met het kleurenpalet van een bohemien interieur zal jouw fotolijstje er sowieso goed tussen passen. En natuurlijk kun je ook de typerende patronen, kleuren en vormen van een bohemien interieur inlijsten. Zo zal jouw fotolijstje altijd goed passen in jouw bohemien interieur.

Lees tip:  Tegels voor in je woonkamer

Het kleurenpalet

Een bohemien interieur bevat veel kleur. Het kleurenpalet van een bohemien interieur zijn vooral aardse en rijke kleuren. Om een fotolijstje in dit interieur te verwerken moet je vooral letten op de lijst. Fotolijsten zijn er in bijna alle kleuren en maten. Ook in aardse kleuren. Ook zijn er lijsten in rijke kleuren zoals oranje en rood. Als jij een fotolijst koopt met een aardse kleur of rijk gekleurde lijst staat hij gegarandeerd goed in jouw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *