elektrische zit sta bureau

Een eigen thuiswerkplek; wat heeft u nodig?

Thuiswerken is wereldwijd, sinds het Coronavirus, steeds meer de economische realiteit. Het kan een goede beslissing zijn die zowel voor de werknemer als voor de werkgever enorm voordelig is: Werknemers genieten namelijk van een goede balans tussen werk en privé.

Een informele thuiswerkplek hebben om achterover te leunen en het werk vanuit een andere hoek te benaderen, kan enorm voordelig en, niet te vergeten, uiterst comfortabel zijn, maar om de verhuizing van kantoor naar huis beheersbaar en motiverend te maken, heb je een mooie, op maat gemaakte werkruimte nodig waarmee je alles kunt bereiken wat je nodig hebt met een minimum aan gedoe en met maximaal comfort. Om u te helpen bij het overwegen van de essentie, heeft Versluis BV een korte handleiding samengesteld voor het bouwen van uw perfecte thuiskantoorruimte.

Ondersteuning

De belangrijkste componenten van elke studieruimte zijn natuurlijk een stoel en een bureau. Uw stoel moet een sterke ondersteuning van de onderrug bieden en uw voeten stevig en horizontaal op de vloer laten zitten. Vind een gevoel dat bij je past – comfort en houding kunnen vaak als tegenpolen aanvoelen, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Investeren in de kernelementen van uw werkruimte is cruciaal voor het bouwen van een omgeving die past bij uw behoeften en die u gelukkig maakt op tijdens het werk en in de pauze; dus neem de tijd om de perfecte combinatie voor u te vinden.

Licht

Elk bureau heeft een functionele en flexibele lichtbron nodig; klaar om aan te passen aan uw onmiddellijke behoeften. Of het nu een stijlvolle, op zichzelf staande vloerlamp of een elegante  bureaulamp is, er zijn veel opties waarmee u uw werkruimte kunt verlichten op een manier die past bij uw dagelijkse werk.

Lees tip:  Samenstelling van O-ringen

Sfeer

Het handhaven van een constante kamertemperatuur is belangrijk; denk aan rijke, dikke gordijnen voor de winter en jaloezieën voor het heldere zomerseizoen. Op esthetisch niveau kunnen dekens en plaids een vleugje warmte, kleur en extra comfort toevoegen wanneer het een beetje donkerder wordt.

Overweeg een fauteuil met een hoge rugleuning, welke meer casual zal zijn en u al snel comfortabeler laat voelen. Combineer het met een leuk klein bijzettafeltje voor het krabbelen van notities, het plaatsen van je laptop of zelfs een snel spelletje schaak om de geest optimaal te laten focussen. Maak uw kantoor eigen en wellicht zult u hierdoor zelfs zin krijgen om deze ruimte te betreden en weer opnieuw aan het werk te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *