Hoe een Whiteboard design je interieur kan opleuken: tips en tricks

Als je op zoek bent naar manieren om je interieur op te leuken, dan is een whiteboard misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan een magneetbord een geweldige toevoeging zijn aan je interieur. Bovendien zijn ze zeer functioneel. In deze blog geven we je tips over hoe je jouw whiteboard design op een stijlvolle manier kunt integreren in je interieur.

Zorg voor een passend formaat

Het eerste waar je aan moet denken bij het kiezen van een whiteboard, is het formaat. Kies een formaat dat past bij de ruimte waar je het bord wilt ophangen. Het is belangrijk dat het magneetbord niet te groot of te klein is. Dit kan afbreuk doen aan het design van de ruimte. Zorg er ook voor dat het bord op ooghoogte hangt, zodat het goed te gebruiken is.

Kies whiteboard design dat past bij je interieurstijl

Er zijn verschillende stijlen whiteboards verkrijgbaar. Kies een stijl die past bij de rest van je interieur. Als je bijvoorbeeld een strak en modern interieur hebt, dan past een minimalistisch en wit magneetbord goed bij de ruimte. Ben je een liefhebber van vintage|? Dan kan een bord met een houten frame of een krijtbordstijl juist weer goed passen.

Maak gebruik van kleur

Een whiteboard hoeft niet per se wit te zijn. Er zijn ook gekleurde borden verkrijgbaar die een mooie toevoeging kunnen zijn aan je interieur. Kies een kleur die past bij de rest van de ruimte, bijvoorbeeld een pasteltint die terugkomt in de kussens op de bank. Dit fleurt elke ruimte gegarandeerd op!

Lees tip:  Terrarium kopen: het duurzame alternatief voor bloemen

Fris je whiteboard design op met leuke accessoires

Fris je whiteboard design op door hem te versieren met accessoires. Hang bijvoorbeeld een paar magneten op waaraan je notities kunt ophangen. Of hang een plantje op aan een haakje naast het bord. Zo maak je het bord niet alleen functioneel, maar ook nog eens extra gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *